Scroll

Projectmanagement

Projectmanager voor de bouw

Maak je projecten overzichtelijk en eenvoudig te beheren door een ervaren projectmanager in te schakelen. Ontdek de mogelijkheden.

Contact

Interim projectmanager voor de bouw

Er staat een bouwproject op de planning. Echter: er is niet genoeg in-house kennis of kunde beschikbaar. Een opdrachtgever kan ook te weinig tijd of capaciteit hebben waardoor hij ons inhuurt. Een interim-projectmanager is dan de oplossing.

Via RDLA krijg je een betrokken projectmanager op je project, die gespecialiseerd is in de bouw en infrastructuur. Dat zorgt ervoor dat je bouwproject, van eerste schets tot laatste handtekening, vlekkeloos verloopt.

Projectbegeleiding nodig voor je bouwproject?

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact

We ondersteunen je tijdens alle facetten

In de bouw is geen dag hetzelfde, laat staan een project. En ondanks dat de fases van een bouwproject wel bekend zijn: je weet nooit hoe het gaat lopen. Het is daarom belangrijk om iemand te hebben die de boel in de gaten houdt. Een voorman, manager en coördinator in één. Dat is precies wat we zijn. We houden ons op het gebied van projectmanagement bezig met:

Investeren in projectmanagement bespaart tijd en kosten

Een project waar de opdrachtgever meer dan tevreden mee is: dat is waar we het voor doen. Dat krijg je alleen voor elkaar met een sterk plan van aanpak, waarin goed is nagedacht over de benodigde arbeidskrachten en middelen, de planning en de kosten. Als projectmanager helpen we je om jouw project succesvol af te ronden, binnen het gestelde budget.

RDLA heeft enorm veel kennis van zaken en een groot netwerk waardoor ze alle betrokkenen van diversen partijen kennen. Dit resulteert altijd in een soepele afstemming van diverse zaken.

Bas de Jong Van Gelder

Betrokken bij de verschillende fases van je project

We staan je als projectmanager bij nog voor het begin en na het einde van je bouw- of infrastructuurproject:

Initiatiefase

We kijken pragmatisch naar je project. Is het realistisch? Wat zijn de doelstellingen? Moeten we een haalbaarheidsonderzoek doen? We komen met ideeën en werken ze uit. Alle relevante informatie bundelen we in een document.

Planningsfase

Tijdens deze fase kijken we vooral naar tijd, het budget en de benodigde middelen. Met welk budget moeten we werken? Welke kosten komen erbij kijken? Welke middelen hebben we nodig om van dit project een succes te maken? Welke risico’s en kansen zijn er, en hoe voorkomen of verzilveren we die?

Realisatiefase

Tijd om onze plannen realiteit te maken. Als interim-projectmanager monitoren en controleren we de taken. We sturen bij waar nodig. We houden tijdens de hele realisatiefase controle over het project.

Nazorgfase

Is het project in de praktijk succesvol afgerond? Dan evalueren we het project.