Scroll

Omgevingsmanagement

Onafhankelijk en betrokken

Houd de betrokken omgeving van je bouwproject tevreden door het juiste omgevingsmanagement. Samen krijgen we het voor elkaar.

Contact

Je hebt een BLVC-plan opgesteld. Nu is het de kunst om dat plan in de praktijk toe te passen en te waarborgen. Dit doen we met een goede reden: we willen de overlast voor alle betrokkenen beperken.

Schakel ons in om het omgevingsmanagement te regelen. Zo loopt het werk vlot en soepel door, terwijl de omgeving er zo min mogelijk last van heeft. Als adviseur in omgevingsmanagement staan we je bij van de eerste tot de laatste stap.

Benieuwd wat omgevingsmanagement door RDLA voor jouw project betekent?

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact

BLVC-plan in de praktijk toepassen

Met een bouwproject komen allerlei mensen in aanraking: van werklui op de bouwplaats tot burgers op het trottoir. In het BLVC-plan staat beschreven hoe we hiermee omgaan.

Nu is het aan ons om ervoor te zorgen dat het in de praktijk gaat zoals in ons plan geschreven staat. Zo zorgen we ervoor dat de naaste omgeving geen last van het project heeft en houden we iedereen tevreden.

Sterke samenwerking tussen stakeholders

Om ervoor te zorgen dat een project vlekkeloos en vlot verloopt moet iedere betrokkene op één lijn zitten. Die lijn tekenen en waarborgen wij. Zo zorgen we voor een optimale samenwerking.

RDLA doorloopt duidelijke stappen en met korte lijnen, onderlinge afspraken zijn snel en op korte termijn vastgelegd in de BVC procedure.

Bart Meppelder Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.

Duidelijkheid voor iedereen

Bij bouwprojecten zijn veel partijen betrokken: gemeenten, bouwbedrijven, nood- en hulpdiensten, openbaar vervoer, burgers en meer. We zorgen ervoor dat er duidelijkheid is bij alle partijen. We voorkomen dat je met vragen zit en werken proactief.

Omgevingsmanagement zorgt voor snelheid

De omgevingsmanager doet meer dan de omgeving monitoren. We helpen je ook met zaken die negatief kunnen zijn voor de planning. Denk aan vergunningen en andere vertragende factoren. Hoe sneller het project wordt afgerond, hoe minder last de omgeving ervan heeft. Daarnaast ontstaan er geen onnodige extra kosten in verband met stagnaties, noodoplossingen etc.