Scroll

BLVC plannen

Bouwen met zekerheid

Van begin tot eind een succesvol bouwproject, zonder daarbij de omgeving in de weg te zitten. Snel en zorgvuldig je BLVC-plan geregeld.

Contact

Een sterk BLVC-plan leidt
bouwprojecten in goede banen

Je hebt een BLVC-plan (of BVC-plan) nodig om werkzaamheden uit te voeren, terwijl je de omgeving daarbij zo min mogelijk tot last bent. Jij zoekt extra handjes om dit BLVC-plan op te stellen. En als het even kan: waardevolle kennis en kunde en een groot netwerk.

Dit is precies waarvoor je bij RDLA terecht kunt. We stellen snel en secuur een BLVC-plan op waar elke betrokkene gelukkig van wordt.

Je BLVC-plan meteen goed geregeld

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact

Wat is een BLVC-plan?

Jij wilt de omgeving tijdens je project zo min mogelijk tot last zijn. In een BLVC-plan leg je vast welke maatregelen je treft op het gebied van:

Wij stellen het BLVC-plan voor je op en zorgen er tijdens de uitvoering voor dat afspraken worden nagekomen. Ook kun je dit plan gebruiken om de gemeente en andere belanghebbende te overtuigen. Zij bepalen uiteindelijk of het bouwtraject door mag gaan. Vinden zij dat er nog meer werk nodig is aan het BLVC-plan? Dan kost dat extra tijd, moeite en geld. Het is daarom belangrijk dat je BLVC-plan meteen een voltreffer is. Daar helpen we je bij. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor een vliegende start van jouw project.

Geen BLVC-plan is hetzelfde,
net als je projecten

Je weet als geen ander dat elk bouwproject weer totaal anders is dan het vorige. Dat vraagt voor een plan van aanpak op maat, speciaal voor het project waar jij verantwoordelijk voor bent.

We zorgen ervoor dat alle bijzonderheden en maatregelen waarmee je te maken krijgt in het BLVC-plan verwerkt zijn. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Wat echt top was, was dat ik precies kreeg wat ik nodig had en dat ook op een zeer goed niveau en hoge snelheid. We moesten op dit gebied echt even ontzorgt worden.

Paul Ebben Gemeente Den Haag

Vergroot de omgevingsveiligheid
en zorg voor duidelijke omleidingen

We hebben allemaal weleens last gehad van werkzaamheden. We moeten omrijden, hebben last van geluidsoverlast of voelen ons minder veilig door alle gebeurtenissen op de straat. Dit is precies wat een goed BLVC-plan voorkomt.

Met het plan zorgen we ervoor dat burgers en betrokkenen zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Denk aan: