Scroll

Over Rdla

Over ons

Je kunt ons inschakelen om te plannen, begeleiden, monitoren en bij te sturen tijdens jouw bouwproject. Nieuwsgierig naar meer over ons? Ontdek het hier.

We zijn een helpende hand voor overheden, aannemers en nutspartijen. Je kunt ons tijdens jouw bouwproject inschakelen om te plannen, begeleiden, monitoren en bij te sturen. Wij ontzorgen je.

Waarbij kun je hulp gebruiken?

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact

Over ons

Tijdens ons werk richten we ons op drie dingen: zorgvuldigheid, volledigheid en snelheid. Zo voorkomen we vertraging en fouten. We zorgen ervoor dat we de werkzaamheden veilig, snel en succesvol afronden om overlast te beperken. Uiteraard door de maatregelen te gebruiken die het meest (kosten)efficiënt zijn.

We helpen onze klanten met:

We zijn de helpende hand die verbinding maakt tussen alle betrokken partijen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw werken we snel en secuur. Klanten waarderen onze betrokkenheid en snelheid. Bovendien is afspraak bij ons afspraak.

Rinaldo de Lange RDLA

Onze drie beloftes


Laagdrempelig

We zijn een toegankelijke organisatie die de plannen concreet uitlegt, zonder poespas. Alle betrokkenen begrijpen wat er te gebeuren staat en wie dat uitvoert. We gaan voor kraakheldere communicatie en zijn eerlijk over wat wel en niet mogelijk is.

Ontzorgen

We pakken dingen slim aan, verdelen de beschikbare tijd optimaal en combineren werkzaamheden. Zo behalen we meer rendement en ontzorgen we je volledig.

Afspraak is afspraak

Een project maken we samen tot een succes. Daarom geloven we heilig in een samenwerking met onze partners, waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt. Afspraak is afspraak: alleen zo komen we tot het gewenste resultaat.