Scroll

Bouwontwikkeling Nieuw kijkduin

Een nieuw hoofdstuk voor een
prachtgebied aan zee

Bouwrijp maken van Nieuw Kijkduin

Wie droomt er niet van een prachtig appartement aan het Haagse strand van Kijkduin? Om die droom uit te laten komen voor hun kopers hielpen we FRED Developers, in samenwerking met WBR Infra, met het bouwrijp maken van het projectgebied. Denk aan het saneren van oude leidingen en het leggen van een nieuw rioolstelsel en nieuwe gas-waterleidingen.

Hulp nodig bij jouw project?

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact

Opdrachtgever

FRED Developers is de projectontwikkelaar die Nieuw Kijkduin volledig in eigen beheer ontwikkelde, en op de markt zette. De ontwikkelaar werkt veel in Den Haag, maar heeft projecten gedaan door het hele land. FRED richt zich op het herpositioneren van bestaande locaties en vastgoed, maar ook op binnenstedelijke (her)ontwikkeling.

Opdracht en uitvoering

Voor de bouw van de appartementen moesten we de grond in. Letterlijk. Er moesten nieuwe leidingen en kabels komen. Dit deden we samen met WBR Infra. Ook verzorgden we de begeleiding van het civiele bestek voor de aanleg van het nieuwe riool. We voerden overleg over de contracten, verzorgden de aanbesteding en hielden toezicht op de uitgevoerde werkzaamheden.

Om ervoor te zorgen dat men veilig kon werken namen we ook het omgevingsmanagement voor onze rekening. We stemden alles af met de gemeente, de bewoners, het openbaar vervoer en de nooddiensten. Dit om de overlast te beperken voor alle betrokkenen.

Resultaat

Mede door ons werk komen er prachtige appartementen op de vernieuwde boulevard van Kijkduin. De werkzaamheden verlopen vlot en veilig, terwijl we omgevingsoverlast beperken.