Scroll

Zonder belemmeringen werken aan een supersnel netwerk

Omgevingsmanagement voor het netwerk van T-Mobile

Werken aan een netwerk voor 25.000 huishoudens

Wie wil er geen snel internet? Om dat voor elkaar te krijgen in de wijk Loosduinen zochten T-Mobile en de gemeente Den Haag een partner om het omgevingsmanagement te regelen. We hielpen ze om met zo min mogelijk belemmeringen te werken aan een supersnel netwerk voor 25.000 huishoudens.

Hulp nodig bij jouw project?

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact

Opdrachtgever

T-Mobile is een van de grootste providers van Europa en Nederland. Samen met de gemeente Den Haag wilden ze hun glasvezelnetwerk uitbreiden binnen de stad. Het ging om 25.000 huishoudens in het stadsdeel Loosduinen.

Opdracht en uitvoering

We zorgden ervoor dat de omgeving precies wist welke werkzaamheden er plaatsvonden en beperkten de overlast. Zo onderhielden we het contact met de bewoners, stemden de werkzaamheden af en zorgden we ervoor dat het openbaar vervoer en de hulpdiensten geen last hadden van het werk.

Daarnaast controleerden we of de werkzaamheden goed en veilig werden uitgevoerd. De werkzaamheden begonnen in juni 2020.

Resultaat

Onder andere door ons werk beperkten we de overlast voor burgers, openbaar vervoer en hulpdiensten. De werkzaamheden konden veilig en secuur uitgevoerd worden, waardoor er nu 25.000 extra huishoudens in Loosduinen genieten van razendsnel internet.